Google Search

Собствено Търсене

11.09.2007 г.

Търсене във всичко ново с Google Reader

повод за публикацията даде това:
Official Google Blog: Find a needle in a feedstack with Google Reader

Наскоро открих интересната възможност, която предлага Google, а именно вместо да ходиш по всичките си сайтове, които следиш за новини, нови постове и т.н., те самите да ти казват когато има нещо ново по тях. Това става чрез Google Reader. Представете си rss четец, но в уеб-вариант :) Ако сте свикнали с традиционните rss четци, си струва да погледнете и този - може да откриете неочаквани предимства. Ако въобще не разбирате за какво говоря - просто го вижте. Мисля, че ще ви стане ясно и хареса :)

Че.. новото в този рийдър е добавянето на търсачка в него /за да можеш да търсиш в различните добавени новости/ - голямо удобство и това някакси ме навежда на мисълта защо въобще не са я сложили по-рано.. Възможно е да е поради факта, че постоянно се развиват и работят по проектите си и са предпочели да пуснат рийдъра макар и не с пълните си възможности, а в последствие да го допълват. Най-малкото така винаги изниква някоя нова черта и качество на продукта.. ;)

Както и да е, в момента търсачката я има, така че остава да я ползваме и да очакваме поредното ново подобрение! :)

URL: http://googleblog.blogspot.com/2007/09/find-needle-in-feedstack-with-google.html

Да поработим с екшъни в Photoshop!

Урока, който искате да видите е преместен на адрес: КЛИКНЕТЕ ТУК, ЗА ДА ВИДИТЕ УРОКА ЗА ТОВА КАК СЕ ПРАВЯТ ЕКШЪНИ В ФОТОШОП!

Извинявам се за неудобството.
Надявам се урока да ви е полезен! :)