Google Search

Собствено Търсене

5.10.2009 г.

Нека вашите снимки заискрят! Те го заслужават!

Искам да ви представя сайта http://www.sparklephotos.com/bg/ , където професионални дизайнери предлагат цифрова обработка и ретуш на снимки, направата на визитки, персонални картички, покани и т.н.

Наистина страхотна възможност ако искате снимките ви да бъдат нещо повече от просто тип "насочи, щракни и бъди доволен". Аз лично обработвам всяка една от снимките си и няма по-голяма радост за окото, от това да види истински шедьовър след намесата на професионален софтуер за обработка на снимки и въбражението на дизайнера.

Аз като жена, знам колко е неприятно да видиш снимка, на която изглеждаш добре, но в един момент окото ти се спира върху пъпката, която ти е била излязла...пигментацията оставена от последното лято...неприятна работа.... точно за това е и този сайт! Заслужаваме да изглеждаме на снимките си наистина красиво, а не със следи от моментното си неразположение!

Промяна цвета на косата, дори на очите, премахване на следи по кожата (включително и бръчки),ретуш... всичко това, дори повече! Мечтали ли сте си вместо този неприятен фон на неизмазан блок или мръсни улици на иначе красивата ви снимка (защото вие сте красив/а на нея!), да има хубава полянка, градина със цветя или мъждукащите светлинки на заспиващият град....или каквото си пожелаете! Може да го посигнете с помоща на професионалните дизайнери от сайта за фото обработка и ретуш.

Той може да се окаже като "Бърза Помощ" за вас и вашите цифрови снимки!

Ако имате въпроси как се изпращат снимки в сайта, за да ви бъдат обработени или нещо друго, можете да ми пишете или направо използвайте имейла за контакти от сайта на ИСКРЯЩИТЕ СНИМКИ

Успех с вашите искрящи снимки!


http://www.sparklephotos.com/bg/